2010. május 3., hétfő

Mikroszálas kendők


Ha vegyszermentesen akarsz takarítani, ezt megteheted a mikroszálas törlőkkel, tiszta vízzel is nagy hatásfokkal dolgozik, zsírtalanít, foltmentesít a mikroszálak apró szövéséből adódóan. Nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek.
A leginkább ajánlanám szaniterek, bútorok ill. autók külső- belső tisztítására.
A mikroszálas törlőkendők márkától függetlenül ugyanazzal a technológiával készül, tehát nem kell feltétlenül a legdrágábbat választanod.
A mikroszálas kendőt leghatékonyabban mosószappannal és kézi mosással tarthatod tisztán!

Néhány jó tanács mikroszálas törlők használatához:

  • Lehetőleg kevés vizet használj. Minél vizesebb a törlő, annál kevesebb piszkot tud felvenni, megtartani. Nedvesítés után a törlőt jól csavard ki.
  • Tisztításkor ne nyomd túl erősen a törlőt a felülethez, mert akkor, a mikroszálak nem képesek teljes hatékonysággal „dolgozni”.
  • Használat után mosd ki a törlőt mosószappannal, jól öblítsd és csavard ki, majd akaszd ki száradni.
  • Ha a törlő két különböző szerkezetű oldallal rendelkezik, akkor tisztítsd a finomabb oldallal a kisebb szennyeződéseket, mint pl. por és ujjlenyomatok, a durvább oldallal pedig a makacsabb szennyeződéseket.
  • Legyél türelemmel, ha elkezdesz mikroszálas törlőkendővel takarítani. A törlő csak akkor fejti ki teljes hatását, ha már eltávolítottad vele az összes tisztítószer-maradványt a felületről (különösen kőburkolat, ablaküveg esetén).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése